StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Він сказав "Так": блогер Машуковський зробив пропозицію своєму коханому

14 вересня 2023, 21:02
1214
Доленосний момент в житті пари стався в одному з найкрасивіших місць України.
Олег Машуковський з нареченим
Олег Машуковський заручився з бойфрендом / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashukovsky

Український блогер Олег Машуковський здійснив камінг-аут у січні 2023 року під час інтерв'ю для Раміни Есхакзай. Тоді ж він заявив, що перебуває в романтичних стосунках і готовий до сімейного життя.

Особистість свого обранця інфлюенсер розкрив у червні, в Місяць прайду. Ним виявився візажист на ім'я Данило. Ймовірно, саме про нього блогер і казав Есхакзай.

Тепер Машуковський зважився на важливий крок, та зробив обранцеві пропозицію. Блогер встав перед бойфрендом на одне коліно у вкрай незвичайному місці, та зробив йому незабутній сюрприз.

відео дня

Олег і Данило вирушили разом з друзями в піший підйом на гору Говерлу. На самій вершині блогер запропонував коханому повторити фрагмент з фільму "Титанік", де Роуз і Джек стоять на носі корабля. Коли Данило відвернувся, Машуковський дістав заповітну коробочку з обручкою, зробив пропозицію та отримав своє довгоочікуване "так".

Дивіться відео, як Олег Машуковський робить пропозицію своєму бойфренду на вершині Говерли:

Раніше Інна Мірошниченко поділилася планом на майбутнє, в який входить усиновлення четвертої дитини. Дружина Тімура Мірошниченка розповіла, як саме її мотивує ця думка.

Також стало відомо, що 42-річний американський актор, "Капітан Америка" і найсексуальніший чоловік 2022-го року за версією журналу People Кріс Еванс таємно зіграв весілля з 26-річною португальською акторкою Альбою Баптістою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти