StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Брудно і пішло": старший син Газманова оскаженів через те, що його брат відрікся від прізвища батька

6 квітня 2024, 04:00
Старший син Газманова дуже різко прокоментував звістку, що його молодший брат змінив прізвище.
Родіон Газманов, Олег Газманов
Старший син Газманова накричав на журналістів / колаж: Главред, фото: t.me/gazmanovOG

Днями стало відомо, що молодший син путініста Олега Газманова, який у захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, змінив прізвище. Але справа зовсім не в сварці родичів, а у фінансових ризиках - хлопець може втратити бізнес.

Філіп Газманов і його друзі кілька років тому відкрили компанію, яка займається вантажоперевезеннями по всьому світу, і вклали в проект близько 600 мільйонів рублів.

відео дня

Але виникла проблема: зірковий батько Філіпа, як і багато інших російських артистів-путіністів, потрапив до санкційних списків Євросоюзу. І це може поставити крапку на бізнесі сина. Тепер Філіп носить прізвище Муравйов

РосЗМІ запитали, що думає про цю ситуацію його брат Родіон.

"Коли ви запитуєте про те, що хтось зробив не в того, хто це зробив, це нецікаво. Тобто це може бути цікаво тільки обивателю, але при цьому абсолютно брудно і вульгарно. Навіщо ви цікавитеся думкою людини, яка може не знати про те, чому це сталося? Та навіть якщо я про це знаю, то не буду з вами ділитися, тому що є людина, яка цей вчинок зробила. І вам потрібно їй поставити це запитання, а не мені", - різко сказав Родіон, буквально вийшовши з себе.

Хто такий Олег Газманов?

Олег Газманов - російський співак-путініст. Підтримав анексію Криму 2014 року. У 2015 артиста блокували в Мережі за звинуваченням у мілітаризмі. Через підтримку вторгнення рф в Україну 5 березня 2022 року оголошений у міжнародний розшук; в Україні на нього завели кримінальну справу за посягання на територіальну цілісність України. З 6 жовтня 2022 року перебуває під санкціями всіх країн ЄС.

Олег Газманов - останні новини по темі

Зазначимо, поки путініст Газманов виступає на пропагандистських концертах і рветься брати до рук автомат, щоб вбивати мирних українців, його прийомний син Філіп прекрасно собі живе в Монако і навіть працює там моделлю.

А також раніше російський співак і путінський пропагандист Олег Газманов похвалився тим, що перебуває під західними санкціями.

Читайте більше про Газманова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти