StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Горло болить після неї": Оксана Білозір назвала українську зірку, яку не любить

31 січня 2024, 20:46
Оксана Білозір також зізналася, в якій співачці вона бачить молоду себе.
Оксана Білозір
Оксана Білозір розповіла, хто з українських співачок їй не подобається / колаж: Главред, фото: instagram.com/oksana_bilozir

Українська співачка і Народна артистка України Оксана Білозір пильно стежить за творчими успіхами колег по сцені. Безумовно, у неї є серед них свої фаворити, а є й ті, хто не до душі.

В інтерв'ю Славі Дьоміну артистка зізналася, хто із сучасних українських дів викликає в неї своїми піснями неприємні відчуття. Такою співачкою виявилася Тіна Кароль.

"Я дуже люблю Тіну, але я не люблю її. У мене горло болить після неї. Як співачку, коли її слухаю", - розповіла Оксана Володимирівна.

відео дня

А ось своєю улюбленицею вона назвала виконавицю Jerry Heil. Білозір заявила, що їй імпонує працьовитість Яни Шемаєвої, і в ній співачка бачить себе в молодості.

"Мені подобається Джеррі Гейл. Вона мені нагадує мене, коли я була мала. Безпосередня, впевнена в собі. Вона невпевнена в собі, але хоче показати, яка вона впевнена в собі. Хороша дівчина, амбітна, правильна", - поділилася Оксана Білозір.

Раніше співачка Світлана Білоножко, вдова Народного артиста України Віталія Білоножка, наїхала на свою "подругу", співачку-запроданку Таїсію Повалій, за її зраду.

Також український співак, комік і волонтер Володимир Дантес приголомшив фанатів танцями на підборах і висміяв "маленьких людей" у РФ під гумористичну пародію на пісню "Relax, Take It Easy".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти