StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гній і сало: у Кіркорова медичні проблеми після операції на сідницях - ЗМІ

29 грудня 2023, 05:05
Є інформація, що у Філіпа Кіркорова після установки імплантатів в сідниці почалося "загноєння" (в тому самому місці).
Кіркоров, тухес
У Філіпа Кіркорова нібито гниють сідниці / колаж Главред, фото УНІАН і скріншоти з відео

Відомий і скандальний поп-співак (і досвідчений путініст) Філіп Кіркоров був помічений папараці в момент, коли він виходив з медичної клініки в центрі столиці країни-агресора РФ, Москви ‒ на тлі чуток про "загноєння сідниць" після операції по їх збільшенню. Про це повідомляє Telegram-канал Shot.

За кілька тижнів до скандальної "голої вечірки" у блогерки Насті Івлєєвої (в якій Кіркоров активно брав участь) його помітили біля клініки в районі Пресня - він повільно йшов від дверей клініки до свого автомобіля. За даними Shot, в цей час в медичному центрі приймав пацієнтів пластичний хірург з 41-річним стажем Рауф Гайнуллін, який володіє методиками інтимної пластики і глютеопластики (тобто пластика сідниць).

При цьому трохи пізніше в Мережу злили аудіоповідомлення нібито колишньої медсестри з клініки Тимура Хайдарова (який і робив Кіркорову ту саму операцію). Жінка розповідає, що у Примадона після установки імплантатів почалося "загноєння" (в тому самому місці).

відео дня

Нагадаємо, кілька днів тому російська блогерка Анастасія Івлєєва скликала вечірку, на яку покликала старих російських зірок та інший світський люд. Причому одягатися рекомендувалося в форматі "майже голий".

Прийшли багато російських зірок, в числі яких була зрадниця Лоліта, скандальний Філіп Кіркоров, "ліберальна" журналістка Ксенія Собчак та інші. І негайно в країні-агресорі РФ піднялася буря обурення - в дусі "садити і не пущати".

Сам Івлєєва піддалася критиці з боку актора Станіслава Садальського. У новому фільмі колишня ведуча "Орла і рєшки" знялася в оголеній сцені. Садальський, побачивши гру Івлєєвої, завівся і поскандалив.

Також ми писали, що Івлєєва, яка раніше відмовилася коментувати військове вторгнення Росії в Україну, намагається жити минулим життям. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала провокаційне фото у відвертому вбранні.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти