StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кіркоров підібгав хвіст і виправдав участь у "голій" вечірці патріотизмом і любов'ю до РФ

26 грудня 2023, 14:45
Жалюгідний Кіркоров злякався, що залишиться без кровних у своїй терористичній батьківщині.
Переляканий Кіркоров виправдався за
Переляканий Кіркоров виправдався за "голу" вечірку / Колаж Главред, фото kp.ru, скріншот

Скандальний путініст Філіп Кіркоров, який був одним з учасників скандальної "голої" вечірки у Анастасії Івлєєвої, виправдався за свій вчинок дивним способом - згадав про любов до своєї терористичної батьківщини.

За його словами, в житті кожної людини бувають моменти, коли він зайшов не в ті двері. "Так, я знав про подію, отримав запрошення, пообіцяв прийти і прийшов. Але не знав про характер подій, які будуть відбувається за цими дверима, тому відразу пішов", - виправдовується путініст.

Кіркоров також нагадує про свій "героїзм", мовляв він не сидів на двох стільцях, віддано любить тільки свою терористичну батьківщину і навіть нікуди не втік.

відео дня

На відео - жалюгідний Кіркоров зі своїми вибаченнями:

"У нинішній важкий час, час героїчний не може і не повинен артист мого масштабу так безвідповідально ставитися до участі в будь-яких заходах. Я артист тільки своєї країни, я патріот тільки своєї країни, я ніколи не намагався всидіти на двох стільцях, я нікуди не їхав і не зраджував батьківщину. Я люблю тільки свого глядача і слухача. Я усвідомлюю зроблену мною помилку", - клянчить Кіркоров, у якого явно "підгорає" через санкції російської влади по відношенню до учасників вечірки.

"Найменше я хотів, щоб подібна подія і помилка з мого боку стали причиною обмеження моєї творчості в Росії", - трусить Кіркоров.

Нагадаємо, раніше російська блогерка Анастасія Івлєєва скликала вечірку, на яку покликала старих російських зірок і інфлюенсерів. І все б нічого, ось тільки дрес-код вечірки звучав, як "майже голий". Російські зірки, в числі яких була зрадниця Лоліта, скандальний Філіп Кіркоров, "ліберальна" журналістка Ксенія Собчак та інші. До слова, всі вони прийшли одягнені по дрес-коду, що виглядало страшно і безглуздо.

Раніше також співак-путініст Філіп Кіркоров отримав під ялинку за погану поведінку не вугілля і не різки, а судовий позов. Причому за нанесення тілесних ушкоджень.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти