StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Кіркоров - індіанець": Галкін випив і феєрично виступив на ювілеї у Макаревича

17 грудня 2023, 13:53
В кінці виступу Алла Пугачова не витримала і із залу почала робити зауваження чоловікові Максиму Галкіну ‒ мовляв, він так скоро зірве концерт Макаревича.
Макаревич, Кіркоров, Галкін
Галкін познущався над Кіркоровим на ювілеї Макаревича / колаж Главред, фото УНІАН

Напередодні в Ізраїлі відбувся концерт з нагоди 70-річного ювілею лідера гурту "Машина часу" Андрія Макаревича, на який той запросив свою легендарну подругу ‒ співачку Аллу Пугачову і її чоловіка, шоумена Максима Галкіна. І той влаштував цілий перформанс, відео якого з'явилося на YouTube.

Комік вийшов прямо до Макаревича на сцену, випив якийсь спиртний напій і почав жартувати.

"Ми так вже пожили з тобою. Навіть я застав справжнього Путіна, уявляєш? Пєсков же проговорився, що під час атаки дронів на Кремль жоден Путін не постраждав. Я думаю, якщо двійників багато, їх же десь тримають разом. Навряд чи їм дають розходитися. Є таке місце під Москвою, і вони там всі разом. І той, з яким ти зустрічався. А, ні, ми ще з тим зустрічалися", – сказав Галкін.

Пародист також розповів, що Пугачова шукала в собі "єврейське коріння" і навіть здавала ДНК-тест, який показав, що вона на 50% полячка і ще на 50% – росіянка. Такий же аналіз нібито робив і її колишній чоловік-путініст Філіп Кіркоров.

"У той же пакет плюнув Філіп. Я не уповноважений говорити про основний процентаж, тому що це може зруйнувати міф про болгарське походження, але по секрету скажу, на 2% Кіркоров – північноамериканський індіанець. Ось звідки пір'я взялися. Чистий шаман", - продовжував регмити Галкін.

В кінці виступу Пугачова не витримала і із залу почала робити зауваження чоловікові ‒ мовляв, він скоро зірве концерт Макаревича. Тож Галкін швидко закінчив свій імпровізований стендап і пояснив, що "підкріпив талант алкоголем", щоб конкурувати з іншими гостями-гумористами. А потім повернувся на своє місце.

Нагадаємо, раніше актор-путініст, виконавець ролі Шерлока Холмса Василь Ліванов різко наїхав на Пугачову з Галкіним, назвавши артистів непристойними словами за їх рішення покинути країну-окупанта.

Втім Примадонні вистачає мудрості і почуття гумору захистити свою сім'ю. Співачка висміяла своїх хейтерів в рф, яким не дає спокою її висловлювання про рабів і холопів.

Інші новини про Аллу Пугачову і Максима Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти