StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фанати знайшли, на кого схожий син Меган Маркл

26 травня 2021, 14:50
Нещодавно у Мережі з'явилося фото сина Меган Маркл і принца Гаррі, якого вони ретельно ховають.
Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл / Getty Images

На Apple TV вийшов новий документальний серіал виробництва принца Гаррі і Опри Вінфри, який розповідає про ментальне здоров'я. У другій серії засвітився син Меган Маркл Арчі своєю персоною, і епізод набрав шалену популярність.

Як повідомляє видання Hello, тепер популярність отримав пост в Твіттері, де фанати королівської пари знайшли дитяче фото Меган.

У публікації є фотографія Меган, зроблена, коли їй було шість місяців. У Мережі порівняли фото маленького Арчі і 6-місячної Меган, яка сиділа на руках у зведеної сестри Саманти.

відео дня

Зі знімків помітно, як сильно схожі син з мамою. У Арчі, так само як і у Меган, пухкі щоки, кучеряве волосся і темні очі. Одні користувачі Мереж сина принца Гаррі назвали міні-копією герцогині, інші навпаки - сказали, що це взагалі не Арчі. читайте такожСтало відомо, хто при дворі все ще злиться на Меган Маркл після її від'їзду

Фанати знайшли, на кого схожий син Меган Маркл

"Я не думаю, що Арчі на гойдалках взагалі дуже схожий на свою матір зліва.", "І вони так турбуються про колір шкіри Арчі, він біліший, ніж Вільям і Чарльз разом узяті.", "Арчі - красивий, здоровий і врівноважений хлопчик! Хай благословить Бог цю сім'ю!!", "Це не Арчі", "Обидва ці фото Арчі? Або Та, що зліва, Меган?",- пишуть в коментарях.

Нагадаємо, принц Гаррі зажадав вибачень для Меган Маркл від улюблених родичів після скандалу з расизмом.

Меган Маркл у скандальному інтерв'ю Опрі Вінфре розповіла, як члени королівської сім'ї Великобританії її ображали, і що однією з причин розриву став расизм на її адресу та адресу її дитини.

До цього вигнана з королівської сім'ї актриса зізналася, що подумувала про самогубство через гноблення під час проживання в палаці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти