Меган Маркл публічно зізналася у бажанні вчинити самогубство

8 березня 2021, 10:10
За словами герцогині Сассекської, їй соромно було зізнаватися в цьому чоловікові, але вона розуміла, що "якщо не зізнається, то зробить це".
Меган Маркл, принц Гаррі
Меган Маркл публічно зізналася у бажанні вчинити самогубство / Reuters

Дружина британського принца Гаррі Меган Маркл зізналася, що до того, як пара ухвалила рішення відмовитися від виконання королівських обов'язків, вона думала про самогубство.

"Я просто не хотіла більше жити", - заявила вона у розмові з американською телеведучою Опрою Вінфрі в ефірі телеканалу CBS, і додала: "Це була дуже ясна, реальна і постійна думка".

За словами герцогині Сассекської, їй соромно було зізнаватися в цьому чоловікові, але вона розуміла, що "якщо не зізнається, то зробить це". Маркл зазначила, що зверталася до членів королівської сім'ї за допомогою, проте їй нібито це заборонили робити, бо такі дії "не пішли б на користь" всій родині.

Також Меган Маркл натякнула, що в королівській родині вона стикалася з расизмом. Мова про часи, коли вона була вагітна першою дитиною. За її словами, деякі представники сім'ї були стурбовані, "наскільки темною буде шкіра" малюка.

Вона зазначила, королівську сім'ю турбував колір шкіри їхньої майбутньої дитини Арчі. Герцогиня Сассекська сказала, що про це розповів їй принц Гаррі. Маркл була вкрай засмучена, що їх первісток не удостоєний титулу принца, і ставлення до її сина відрізнялося від ставлення до інших дітей сім'ї.

Водночас дружина принца Гаррі розповіла, що у неї були хороші стосунки з Єлизаветою II.

Крім того, герцогиня Сассекська Меган Маркл і принц Гаррі зізналися, що одружилися за три дні до публічної церемонії. Одруження пройшло без членів сім'ї та інших гостей у присутності архієпископа Кентерберійського.

Зараз Меган Маркл вагітна другою дитиною, і, як вона зізналася, це буде дівчинка.

Меган Маркл і принц Гаррі - що про них повідомлялося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти