StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Їй було лише 44 роки: у Львові померла заслужена артистка України

14 червня 2024, 09:51
4047
З невідомої причини померла заслужена артистка України Христина Трач.
Христина Трач
Христина Трач померла у 44 роки / колаж: Главред, фото: facebook.com/lvivoperaofficial, pixabay.com/

Провідна солістка балету Львівського національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької Христина Трач померла 13 червня 2024 року у віці 44 років.

Про смерть балерини повідомили на сторінці Львівської національної опери у Facebook.

"Дирекція та колектив Львівської національної опери глибоко сумує з приводу смерті багаторічної працівниці театру, артистки балету, провідного майстра сцени, заслуженої артистки України Трач Христини", - написали колеги балерини.

відео дня

Зазначимо, Трач закінчила класичне відділення Львівського державного училища культури і мистецтв. Ще студенткою почала працювати у Львівському академічному театрі опери та балету.

"Вона вивчила і виконала кілька сольних партій, привернувши до себе увагу публіки і педагогів як талановита талановита молода артистка балету, що володіла чудовими сценічними даними, віртуозною технікою. Працюючи в балетній трупі, увійшла в усі сольні номери вистав. З кожним танцем, кількість провідних партій зростала", - заявили в театрі.

Причину смерті Христини Ткач поки не повідомили, прощання відбудеться 15 червня з 10:00 до 11:00 у фойє Львівської національної опери.

Хто така Христина Трач?

Христина Трач - заслужена артистка України, провідна солістка балету Львівського національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, яка досконало володіла технікою класичного танцю. Репертуар провідної солістки налічував понад 20 партій.

Останні новини українського шоу-бізнесу

Зазначимо, Наталя Могилевська зробила дуже вдалий і корисний подарунок молодшій доньці. Як розповіла Наталя, дівчинка спить поруч з нею в кімнаті і настав час придбати для неї ліжечко побільше.

А також Тіна Кароль поділилася нереально красивим місцем на території свого будинку. На своїй сторінці в Instagram Кароль опублікувала відео, в якому похвалилася оповитою трояндами альтанкою у своєму саду.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти