StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна донька:

25 березня 2024, 09:43
Відомий гуморист Євген Кошовий повідав про мрію своєї 16-річної доньки Варварі та розповів, яку професію вона планує здобувати за кордоном.
Кошовий, Варвара кошова
Євген Кошовий та його донька Варвара / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відомий український комік і зірка студії "Квартал 95" Євген Кошовий зізнався, з яким заняттям прагне пов'язати своє життя його старша донька Варвара і про що мріє. Про це артист розповів у програмі "Ближче до зірок".

"Вона зараз обирає дуже складні пісні і її дуже мотивує те, що вона хоче вступити до вишу, в якому буде і театральне мистецтво, і акторська майстерність, і естрадний вокал. Вона розглядає Польщу", - розповів Кошовий.

Шоумен запевняє, що Варвара ще з дитинства розвиває свої вокальні здібності. До слова, нещодавно 16-річна дівчина зачарувала українців у соцмережах своїм виконанням складної пісні I have nothing легендарної співачки Вітні Г'юстон.

відео дня

Хто такий Євген Кошовий?

Євген Вікторович Кошовий - український актор кіно, телебачення та озвучування, шоумен, телеведучий.З 2005 року і по теперішній час - учасник шоу "Вечірній квартал", "Вечірній Київ", ведучий "Чисто News", з 2012 року - член журі телешоу "Розсміши коміка". З 2019 року ведучий "Ліги Сміху", повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що танцюрист Макс Чмерковський стане батьком утретє. Його дружина повідомила про вагітність через 4 місяці після появи на світ їхнього другого сина.

Також вдова Віталія Білоножка, співачка Світлана Білоножко, жорстко обрушилася на втікачку-запроданку Таїсію Повалій, з якою до повномасштабної війни дружила сім'ями.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти