StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

15-річна донька Кошового здивувала виконанням світового хіта Вітні Г'юстон

6 лютого 2024, 22:22
Варвара Кошова побалувала підписників рідкісним записом свого вокалу.
Варвара Кошова
Варвара Кошова заспівала пісню Вітні Г'юстон I have nothing / колаж: Главред, фото: instagram.com/kosshevayaa

Старша донька українського коміка і шоумена Євгена Кошового, 15-річна Варвара Кошова двічі брала участь у шоу Голос. Діти, і навіть була фіналісткою Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2019. Свій співочий талант вона розвиває і сьогодні.

У своєму блозі в Instagram Варя поділилася рідкісним контентом - відео із заняття з вокалу зі школи талантів. У кадрі дівчина виконує складну пісню "I have nothing" Вітні Г'юстон, яка підкоряється навіть не кожному досвідченому артисту.

Варто зазначити, що Кошова-молодша тримається біля мікрофона досить упевнено і вже більш віртуозно володіє голосом. У дівчини приємний тембр, яким вона користується без видимих зусиль.

Це не дивно, адже Варя на сцені з 8 років. Дівчина поки що не визначилася, чим займатиметься в майбутньому, але в шоу-бізнесі має досить велике минуле для такої юної особи.

Дивіться відео, де Варвара Кошова виконує пісню "I have nothing" Вітні Г'юстон:

Раніше стало відомо, що танцюрист Макс Чмерковський втретє стане батьком втретє. Його дружина повідомила про вагітність через 4 місяці після появи на світ їхнього другого сина.

Також вдова Віталія Білоножка, співачка Світлана Білоножко, жорстко обрушилася на втікачку-запроданку Таїсію Повалій, з якою до повномасштабної війни дружила сім'ями.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти