StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Це хто?": мовчунку Ані Лорак перекосило від філерів

6 червня 2024, 20:07
1649
Колишня краса Кароліни Куєк стрімко тане під натиском ретуші та уколів краси.
Ані Лорак
Ані Лорак новини - Ані Лорак стала невпізнанною в новому образі / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

45-річна Ані Лорак колись була однією з найкрасивіших жінок української естради, але тепер у країні-окупанті вона стала безликою і втратила свою індивідуальність. Чи то повна відсутність моральних переконань так змінили зрадницю, чи то її відчайдушні спроби зберегти молодість.

Останнє, варто зазначити, дається їй важко - у соціальних мережах вона ділиться знімками з таким густим шаром фотошопу, що її ледь можна впізнати. Не покращує ситуацію і її любов до уколів краси, які, до речі, вона використовує надміру.

Так нещодавно у своєму блозі в Instagram Лорак похвалилася свіжими знімками, які підписала черговою пустопорожньою фразою про любовне любов. "Як і в дитинстві я обираю любов... Дивлюся з вірою в добро... Живу з вдячністю в серці... Дякую, прощаю, люблю", - пише артистка.

відео дня

У кадрі вона позує в кедах, широких джинсах, чорному топі та білій сорочці. Крім намальованого пресу увагу привертає обличчя Ані Лорак - перекошене чи то через невдалу ретуш, чи то через філери. Особливо це видно по губах співачки - надмірно роздутих порівняно з її природною формою.

Ані Лорак
Ані Лорак новини - Ані Лорак стала невпізнанною в новому образі / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Хто така Ані Лорак

Ані Лорак - народна артистка України, яка з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, встала на бік Росії і продовжує будувати там свою кар'єру, пояснюючи свою позицію "поза політикою". Лорак виховує доньку від турецького громадянина, а також зустрічається з інструктором йоги.

Ані Лорак - останні новини:

Раніше українська олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва розповіла про трагедію з кумою Ані Лорак. Багато років вони були близькими подругами, але тепер спортсменка розчарована продажністю Кароліни Куєк.

Також стало відомо, що Ані Лорак перервала траур за своїм батьком заради вечірки. Співачка без натяку на скорботу заявилася на День народження співака-путініста Філіпа Кіркорова.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти