StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Є докази": суддя висунув звинувачення принцу Гаррі

28 червня 2024, 09:37
226
Герцог Сассекський може відповісти за наклеп на NGN.
Принц Гаррі, Меган Маркл
Принц Гаррі програє в суді / колаж: Главред, фото: instagram.com/sussexroyal/

Принц Гаррі звинувачує NGN у незаконному зборі інформації. Як заявив принц, таблоїд The Sun "перехоплював" його голосову пошту, але доказів як таких у нього немає, тому суд відхилив його позови.

The Sun

The Sun.co.uk - це онлайн-видання найбільшої британської газети та члена британського регулятора преси IPSO. The Sun прагне до найвищих стандартів точності у своїх репортажах та продовжує інвестувати в оригінальну журналістику в друкованих виданнях та в Інтернеті, йдеться на сайті видання.

Як пише ET, Гаррі може програти і відповісти за свої звинувачення.

відео дня

Суддя попросив Гаррі пояснити, чому він знищив важливі для слідства докази - листування між ним і невідомим автором мемуарів "Запасний". Є докази, що повідомлення було видалено в період з 2021 по 2023 рік, тобто задовго до того, як принц подав позов.

"Він робить це з невідомої нам причини", - сказав суддя.

У мережі дуже багато міркувань з приводу цієї справи, але більшість користувачів упевнені, що Гаррі робить це лише для того, щоб привернути до себе увагу.

Принц Гаррі
Принц Гаррі / інфографіка: Главред

Хто такий принц Гаррі?

Принц Гаррі, герцог Сассекський - є п'ятим у списку спадкоємців британського престолу. Одружений з 2018 року з американською акторкою Меган Маркл, яка 2019 року народила сина Арчі, а 2021 року доньку Лілібет. У 2020 році Гаррі та Меган склали із себе обов'язки, пов'язані з королівською сім'єю, і переїхали до США.

Принц Гаррі - останні новини за темою

Зазначимо, у лютому 2024 року принц Гаррі відвідав сім'ю, коли дізнався про онкозахворювання батька. Але не побачився з Кейт Міддлтон і племінниками.

А також принц Гаррі приїжджав до Великої Британії, але його проігнорував батько король Чарльз. Візит принца на батьківщину, виявляється, трапився тільки через десяту річницю "Ігор непереможних".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти