StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Емілі Ратаковскі показала фігуру в леопардовому бікіні - без ретуші і з синцями на сідницях

25 листопада 2022, 01:32
Фанати із захопленням сприйняли те, як виглядає Ратаковскі в її "природному середовищі існування".
Емілі Ратаковски
Емілі Ратаковскі знялася з бікіні без ретуші / instagram.com/inamoratawoman

31-річна модель і акторка Емілі Ратаковски має ще й власний бізнес - бути просто красунею у фешн-індустрії зараз не модно. Вона є власницею бренду купальників під назвою Inamorata.

Концепція рекламних кампаній для бікіні від Ратаковскі являє собою модну зйомку в форматі натуралізму: акценти роблять на жіночих фігурах всіх форм і розмірів у всій їх різноманітності і пишності.

Більш того - сама Ратаковскі, яка нерідко з'являється в якості моделі для зйомок власних творінь, нещодавно постала перед камерою а-ля натюрель. Фотографії, які виклали на сторінці бренду в Instagram, зібрали масу захоплених відгуків.

відео дня

На знімках без ретуші Емілі позує в своєму природному вигляді - в леопардовому бікіні вона похвалилася бюстом, а потім показала сідниці, на яких красувався синець.

У коментарях Ратаковскі дякують за такий сміливих крок на шляху повної відмови в світі моди від лукізму - дивлячись на ці знімки, шанувальники стають більш терпимо ставитися і до власних недоліків у зовнішності.

Раніше українська співачка Надя Дорофєєва показала вбивчу фігуру в оригінальному вбранні, якій підкорювала чоловічі серця ще в підлітковому віці.

Американська акторка, зірка фільмів Жінка-Кішка і Бал монстрів, лауреат премії Оскар, Хеллі Беррі також поділилася архівним фото-на ньому 33-річна артистка позує в нижній білизні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти