StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ексдружина Кличка похвалилася спортивними подвигами сина-баскетболіста

5 березня 2024, 16:49
Колишня дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова похвалилася досягненнями їхнього молодшого сина Максима в баскетболі - хлопець закінчив перший сезон.
Колишня Кличко, син Кличка
Син Кличка та Єгорової займається баскетболом / колаж Главред, фото УНІАН

Ексдружина столичного градоначальника Віталія Кличка - Наталя Єгорова - похвалилася новими досягненнями у спорті їхнього спільного 18-річного сина Максима. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона опублікувала кадри з баскетбольного матчу.

Як розповіла Єгорова, Максим завершив свій перший у кар'єрі сезон. Єгорова додала, що дуже сильно пишається сином і знає, що попереду на нього чекає ще чимало досягнень.

"Я дуже сильно пишаюся тобою! Твій перший баскетбольний сезон закінчився! Продовжуй рухатися до своєї мети! Твоя подорож тільки почалася. Дуже люблю тебе", - написала вона.

відео дня

Пізніше про свої спортивні досягнення детально висловився і сам Максим. Він подякував гравцям з команди, а також тренерам за те - що доклали зусиль (для того, щоб успішно завершити ігровий сезон).

"Це була найкраща команда, частиною якої я коли-небудь був. Дякую моїм товаришам по команді, тренерам і спільноті за те, що зробили цей сезон особливим", - підсумував юнак.

908

Хто така Наталя Єгорова?

Наталія Єгорова - колишня дружина політика, мера Києва та колишнього боксера Віталія Кличка (1996-2022). Співачка, інструкторка з йоги, фотомодель. Колишня спортсменка (гімнастика, синхронне плавання). У шлюбі з Кличком народила трьох дітей - сина Єгора-Деніела (2000), доньку Єлизавету-Вікторію (2002) і сина Максима-Олександра (2005). Живе в Німеччині.

Нагадаємо, раніше українська ведуча та активістка Маша Єфросиніна показала рідкісні фото з Криму, виконані за часів її юності. Вона родом із Керчі, і болісно сприймає анексію півострова.

Також телеведуча "1+1" Марічка Падалко розповіла, як за час війни змінився її чоловік, журналіст і громадський діяч Єгор Соболєв, який служить у ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти