StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Джонні подобається": Депп пишається роллю дочки Лілі в серіалі "Ідол"

7 червня 2023, 16:42
Легендарний артист і продюсер Джонні Депп каже, що задоволений новою роллю своєї дочки Лілі-Роуз Депп в скандальному серіалі "Ідол".
Джонні Депп, дочка Деппа
Джонні Депп говорітдочка Деппа / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Легендарний голлівудський артист і продюсер Джонні Депп пишається своєю дочкою від шлюбу з Ванессою Парад Лілі-Роуз Депп - за те, що вона знялася в скандальному серіалі "Ідол" від телеканалу НВО. Про це повідомляє британський таблоїд Daily Mail з посиланням на власне джерело в оточенні актора.

На думку актора, бурхлива реакція критиків і публіки – ознака того, що "Лілі все робить правильно".

24-річна актриса виконує головну роль співачки Джослін в серіалі "Ідол". І його ще до прем'єри на Каннському кінофестивалі почали критикувати ‒ через витоки про проблеми в знімальній групі і наступних перезйомках. Після того, як кінокритикам показали кілька перших серій, кількість критичних відгуків зросла.

"Джонні подобається, що Лілі робить власну кар'єру і кидає собі виклик, беручи на себе ролі, які її цікавлять і перевіряють її. Йому подобається, що вона сама по собі і стає актрисою самостійно. І не будує свою кар'єру на його успіху", — повідомило джерело.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що ексдружина Деппа, актриса Ембер Херд була визнана судом винною в наклепі, яка спричинила за собою наслідки для життя і кар'єри Джонні. За свій злочин вона зобов'язана виплатити великий штраф.

Пізніше стали відомі умови, за яких Джонні Депп готовий "пробачити" своїй колишній дружині Ембер Херд багатомільйонну компенсацію в якості відшкодування збитку.

Дивіться на відео трейлер серіалу Ідол / Idol:

Інші новини про Джонні Деппа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти