StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джонні Депп в захваті від роману своєї дочки Лілі-Роуз з дівчиною - ЗМІ

27 травня 2023, 15:33
Лілі-Роуз Депп і її кохана, реперка 070 Shake, нещодавно були сфотографовані під час пристрасного поцілунку в Лос-Анджелесі.
Джонні Депп, дочка Деппа
Джонні Депп, дочка Деппа / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Легендарний голлівудський актор Джонні Депп в захваті від того, що його старша дочка від шлюбу з актрисою Ванессою Параді − Лілі-Роуз - закрутила роман з реперкою 070 Shake (справжнє ім'я якої Даніель Бальбуена). Про це повідомляє британський таблоїд DailyMail з посиланням на джерело в оточенні артиста.

Лілі-Роуз і Даніель нещодавно були сфотографовані під час пристрасного поцілунку в Лос-Анджелесі − відразу після того, як донька Деппа повернулася додому в США після Каннського кінофестивалю.

"Джонні був одним з перших, хто дізнався про Даніель, тому що Лілі і він діляться всім один з одним. [... ] Джонні також вважає, що дуже круто, що його дочка зустрічається з музикантом, бо він теж музикант. Він також бачить подібність у стилі та спільній атмосфері між собою та Даніель. Кажуть, що дівчата закохуються в хлопців, схожих на їхніх тат, але, мабуть, дівчата також закохуються в дівчат, схожих на їхніх тат", − сказало джерело.

070 Shake
070 Shake / скріншот з відео

Дивіться відео про юридичну битву між Джонні Деппом та Ембер Херд:

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що ексдружина Деппа, актриса Ембер Херд була визнана судом винною в наклепі, яка спричинила за собою наслідки для життя і кар'єри Джонні. За свій злочин вона зобов'язана виплатити великий штраф.

Пізніше стали відомі умови, за яких Джонні Депп готовий "пробачити" своїй колишній дружині Ембер Херд багатомільйонну компенсацію в якості відшкодування збитку.

Інші новини про Джонні Деппа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти