StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дженніфер Лопес готується до розлучення з Беном Аффлеком - ЗМІ

11 липня 2023, 15:29
Бенніфер лихоманить через рік після довгоочікуваного весілля.
Дженніфер Лопес, Бен Аффлек
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек вирішили підстрахуватися на випадок розлучення / колаж: Главред, фото: instagram.com/jlo

Зовсім скоро Дженніфер Лопес і Бен Аффлек відзначать першу річницю весілля. Напередодні цієї події Джей Ло спровокувала чутки про те, що пара близька до розлучення.

Перші тривожні дзвіночки з'явилися вже через 4 місяці після одруження Лопес і Аффлека - інсайдери стверджували, що батьки Бенніфер не порозумілися, і це серйозно впливає на стосунки. До того ж артисти склали жорсткий шлюбний контракт в страху, що їх шлюб розвалиться.

Але проблеми продовжуються. Днями видання Marca поділилося новиною про те, що Дженніфер відвідує популярного голлівудського адвоката, який спеціалізується на розлученнях.

відео дня

Інсайдери стверджують, що Лопес стала ініціатором укладення з чоловіком післяшлюбного контракту для додаткового комфорту і безпеки обох в разі розлучення. Головним питанням контракту є справедливий розподіл активів.

Джей Ло пережила 3 розлучення, і довгоочікуваний шлюб навіть через рік викликає у неї тривогу. Джерело зазначає, що саме вона є ініціатором укладення післяшлюбного контракту. Аффлек ставиться до цього філософськи, і готовий підписати що-завгодно заради спокою дружини.

Раніше Андрій Хветкевич, фотограф, дайвер і учасник романтичного реаліті-шоу Холостячка зі Златою Огнєвіч, після весілля з бойфрендом Феліпе заявив, що готується стати батьком.

Також Надя Дорофєєва опинилася в пікантному становищі, коли її та Мішу Кацуріна, її нинішнього коханого, застали в ЦНАПі після чуток про те, що пара зв'язала себе узами шлюбу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти