StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дженна Ортега прокоментувала свій роман з 60-річним Джонні Деппом

3 вересня 2023, 00:21
12025
Дженна Ортега вирішила не підігравати безглуздим пліткам.
Дженна Ортега
Дженна Ортега різко відповіла на чутки про роман з Джонні Деппом/ instagram.com/jennaortega

Зірка серіалу "Венсдей" Дженна Ортега спростувала "безглузді" припущення про те, що вона і її колега-актор Джонні Депп зустрічаються.

За інформацією The Daily Mail, 20-річна зірка відреагувала на чутки, які поширилися після того, як з'явилися плітки про те, що їх бачили разом.

Однак актриса не втрачала часу, щоб зрозуміти, чи перебуває вона у стосунках із 60-річним актором "Піратів Карибського моря".

відео дня

"Це настільки смішно, що я навіть не можу сміятися", — написала Ортега у своїй історії в Instagram. "Я ніколи в житті не зустрічалася і не працювала з Джонні Деппом. Будь ласка, припиніть поширювати брехню і залиште нас у спокої".

Представник Джонні також виступив із заявою на тлі "необгрунтованих " чуток і заявив: "У Деппа немає ніяких особистих або професійних відносин з міс Ортегою".

"Він ніколи не зустрічався з нею і не розмовляв з нею. Він не бере участі в жодному спільному з нею проекті і не збирається брати участь. Він вражений цими необгрунтованими і зловмисними чутками, які спрямовані на те, щоб завдати шкоди його репутації і кар'єрі", - повідомив представник артиста.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що екс-дружина Деппа, актриса Ембер Херд була визнана судом винною в наклепі, яка спричинила за собою наслідки для життя і кар'єри Джонні. За свій злочин вона зобов'язана виплатити великий штраф.

Пізніше стали відомі умови, за яких Джонні Депп готовий "пробачити" своїй колишній дружині Ембер Херд багатомільйонну компенсацію в якості відшкодування збитку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти