StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Два тижні в лікарні та ізоляція до Великодня: Кейт Міддлтон госпіталізували

17 січня 2024, 19:18
1028
42-річній принцесі Уельській необхідно багато часу для відновлення.
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон зробили операцію / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Кенсінгтонський палац, резиденція наслідних принців Великобританії, повідомив тривожну новину - Її високість принцеса Кетрін Уельська вчора була доставлена в лікарню, де їй провели операцію на черевній порожнині. Згідно із заявою, хірургічне втручання було плановим, і пройшло успішно.

Проте Кейт Міддлтон буде залишатися в лікарні як мінімум два тижні. Далі вдома її чекає тривалий процес відновлення - за попередніми прогнозами принцеса Уельська не зможе повернутися до виконання своїх королівських обов'язків як мінімум до Великодня-2024 (31 Березня - прим. редактора).

Крім того в заяві від імені Кетрін Уельської було висловлено прохання про збереження її персональних медичних даних в секреті. Це означає, що причини для її госпіталізації Британський королівський двір не буде розголошувати у майбутньому.

відео дня

Підвищений інтерес до стану здоров'я Міддлтон може негативно позначитися на її з принцом Вільямом дітях - 10-річному Джорджі, 5-річному Луї та 8-річній Шарлотті. У зв'язку з цим сім'я Уельських також висловила надію, що приватність їх спадкоємців не буде порушена недоречними запитами на приватну інформацію.

Заява Кенсінгтонського палацу
Офіційна заява Кенсінгтонського палацу про госпіталізацію принцеси Уельської Кетрін / instagram.com/princeandprincessofwales

Раніше королівський експерт викрив Кейт Мідлтон в жорсткості - Валентин Лоу висловив своє переконання в тому, що її публічний образ навмисно пом'якшують, а в побуті майбутня королева "сталева".

Також, після коронації Чарльза III, королівський експерт Даніела Ельзер висловила думку про те, за що Чарльз III зненавидить Кейт Міддлтон, яка набирає вплив при дворі.

Інші новини про Кейт Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти