StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дорофєєва показала свій "секретний" дует

3 червня 2022, 23:53
Новий трек присвячений війні в Україні.
Дорофєєва показала свій 'секретний' дует
Скріншот відео

З початку повномасштабної війни Росії проти нашої країни українська музика - на піку популярності. Тому новий трек українською від Наді Дорофєєвої та Артема Пивоварова в перший же день виходу підкорює серця шанувальників.

Дуетна композиція артистів під назвою " Думи "натхненна віршем видатного поета Тараса Григоровича Шевченка" Думи мої, думи мої " (1840). Вона вийшла дуже сучасною, ліричною і зворушливою, пише УНІАН.

"Ми переживаємо нелегкі часи... Ми знаємо, що музика має властивість лікувати і зцілювати. Ми знаємо, що вона є силою не тільки ментальною, а й фізичною", - прокоментував прем'єру пісні Пивоваров.

Артист подякував Дорофєєву за її людяність і сказав, що пишається появою такого довгоочікуваного дуету в такі складні часи.

"100 днів війни. 100 днів болю, печалі і надії. Дуже важко залишатися з цими важкими думками наодинці. Тому нам всім потрібно не потонути в них, допомогти собі і країні виплисти, вистояти, зберегти себе", - написала Дорофєєва і подякувала Пивоварова за чуттєвий дует і за проект "твої вірші, мої ноти", завдяки якому українська культура має можливість жити і голосно звучати.

Нагадаємо, раніше співак і ведучий Володимир Дантес під час війни приголомшив новиною про розлучення зі співачкою надією Дорофєєвою. Зіркове подружжя оголосило про своє рішення 18 березня. Пара була в шлюбі майже 7 років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти