StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дорофєєва показала, як зворушливо проводить час вранці з Кацуріним

5 липня 2023, 11:33
Співачка Надя Дорофєєва показала, з чого починається її Ранок, як снідає з коханим Мішею Кацуріним і засвітила їх квартиру в Києві.
Дорофєєва, Кацурін
На відео Дорофєєва робить гімнастику, після чого приймає душ і снідає з Кацуріним / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Відома українська попспівачка Надя Дорофєєва вирішила показати мільйонам фоловерів свій звичайний ранок. Зазвичай вона використовувала для цього свою сторінку в Instagram.

Виконавиця розмістила Короткі відео, на яких продемонструвала ранкову рутину, яку провела в квартирі в Києві, яку орендує з коханим ‒ ресторатором і блогером Михайлом Кацуріним.

На відео Дорофєєва робить гімнастику, після чого приймає душ і снідає з Кацуріним. Надя показала, що її сніданок складається з помідорів, яйця, відвареної молодої картоплі і сосисок.

відео дня
Дорофєєва, кацурін
Дорофєєва показала, як проводить Ранок з Кацуріним / скріншоти з відео

Нагадаємо, раніше відомий блогер Богдан Беспалов з посиланням на власні джерела заявив, що Дорофєєва і Кацурін зіграли таємне весілля.

А банкет пара нібито зіграла в київському ресторані "Курені".

До слова, всім гостям і персоналу заклеювали камери смартфонів ‒ для того, щоб вони не робили фотографій і не знімали відео.

До того колишній чоловік Наді Дорофєєвої, співак і комік Владимир Дантес емоційно оцінив роман співачки і Міші Кацуріна, а також розповів, які стосунки зараз у любовному чотирикутнику.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти