Дочка російської телезірки Дани Борисової в туалеті порізала вени

19 травня 2021, 19:27
Дана Борисова розповіла, що її дочка намагалася порізати собі вени бритвою 18 травня.  Ведуча опублікувала фото речей дочки, які вимазані кров'ю.
Дана Борисова
Дочка Дани Борисової скоїла суїцид / Instagram

Дочка відомої російської ведучої Дани Борисової Поліна намагалася здійснити моторошний суїцид - маленька 13-річна дівчинка розкрила вени в шкільному туалеті, пише Telegram-канал Lifeshot.

Після невдало спроби самогубства, дитину госпіталізували до психіатричної лікарні. Як розповіла Борисова, у Поліни часто відбуваються панічні атаки, і вона намагається завдати собі каліцтва.

При цьому під час опитування поліцейськими школярка відмовилася називати причини спроби суїциду в присутності матері. Залишившись наодинці вона розповіла, що у сім'ї відносини вкрай погані, в гостях у матері бувають чоловіки та пізні посиденьки.

відео дня

"У квітні школярка вже намагалася звернути на себе увагу таким самим способом", – йдеться в повідомленні.

В Instagram Дана Борисова розповіла, що її дочка намагалася порізати собі вени бритвою 18 травня. Ведуча опублікувала фото речей дочки, які вимазані кров'ю.

Дочка російської телезірки Дани Борисової в туалеті порізала вени

"Поля в черговий раз порізалася. Цього разу це сталося в шкільному туалеті після першого уроку. На цей раз всі речі були в крові. І ми ці 1,5 місяці постійно і з психологами, і з психіатрами, і з усіма на зв'язку. Мені завжди говорили, що це не суїцидально. Говорили, що це самоушкоджуюча поведінка, це тренд серед молоді. Дивляться ці аніме безкінченні", - вважає Борисова.

Дочка російської телезірки Дани Борисової в туалеті порізала вени

Дана Борисова - російська актриса, журналістка і телеведуча. Вона брала участь в шоу "Битва екстрасенсів","Вишка", "Машина", "Хто хоче стати мільйонером?".

  • Раніше Главред писав, що чоловік, який підозрювався в згвалтуванні і вбивстві семирічної Школярки Марії Борисової, скоїв суїцид у слідчому ізоляторі місті Херсон. Таку інформацію озвучила прес-секретар главку Національної поліції по Херсонській області Тетяна Пшонь.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти