StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Донька Ніни Матвієнко розкрила останнє бажання співачки перед смертю

11 жовтня 2023, 14:32
6899
Ніна Митрофанівна звернулася до Тоні Матвієнко на смертному одрі зі скромним проханням.
Тоня Матвієнко, Ніна Матвієнко
Тоня Матвієнко розповіла про останнє бажання Ніни Матвієнко / колаж: Главред, фото: УНІАН , instagram.com/tonya_matvienko

Заслужена артистка України Тоня Матвієнко залишилася без мами, а українська сцена - без легенди з чарівним голосом - 8 жовтня померла Ніна Митрофанівна Матвієнко.

11 жовтня в Національній філармонії України відбулася громадянська панахида та церемонія прощання з Народною артисткою і Героєм України. У багато прикрашеному фотографіями і білими квітами залі, де стояла труна з тілом згаслої зірки, зібралося безліч шанувальників Ніни Митрофанівни та відомих особистостей.

Тоня разом з сім'єю, чоловіком Арсеном Мірзояном і доньками, 25-річною Уляною і семирічною Ніною, з вдячністю приймали слова підтримки і співчуття в цю важку для них хвилину.

Пізніше і сама Тоня вийшла до преси, щоб поділитися спогадами про маму. Її підтримував чоловік, очі артистки почервоніли, а щоки були мокрими від сліз. Тоня розповіла, про що на смертному одрі її попросила Ніна Митрофанівна.

"Вдячна, за те, що виростила, за те, що вона була моїм прикладом. В неї дуже велике серце. Вона і є Україна, моя мама і є Україна. Дякую, що такий вклад зробила для України. І я тепер буду слухати її і завжди знати, що вона поряд. Спасибі їй за все. За кожне слово. Вона дуже просила, щоб на її похоронах не плакали. А посміхнулися, згадали щось про неї гарне", - повідомила донька у жалобі.

Дивіться інтерв'ю Тоні Матвієнко під час прощання з Ніною Матвієнко:

Раніше в бою на запорізькому напрямку загинув український музикант Андрій Чепіль. Талановитому артисту було всього 29 років. Він також брав участь у боях під Ізюмом та Куп'янськом.

Також померла мама Кузьми Скрябіна Ольга Михайлівна. Їй було 76 років. Жінка, яка виховала українську музичну легенду, пережила сина на 8 років.

Інші новини про Ніну Матвієнко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти