StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Померла легенда української сцени Ніна Матвієнко

8 жовтня 2023, 11:09оновлено 8 жовтня 2023, 11:47
Шанувальники не можуть оговтатися від шоку через смерть Ніни Митрофанівни.
Померла Ніна Матвієнко
Померла Ніна Матвієнко / колаж: Главред, фото: pexels.com, instagram.com/tonya_matvienko

8 жовтня у віці 75 років померла легендарна українська співачка, Герой України, Народна артистка України з часів СРСР, почесна громадянка Києва, володарка Ордену княгині Ольги ІІ та ІІІ ступенів Ніна Митрофанівна Матвієнко.

Про смерть артистки повідомила її донька, Заслужена артистка України Тоня Матвієнко в соціальних мережах. Сім'я співачки перебуває в глибокому шоці, адже на публіці Ніна Митрофанівна завжди була бадьорою та міцною.

Прокоментував смерть Матвієнко і її зять, співак Арсен Мірзоян. Артист, ймовірно, як і тисячі шанувальників таланту Ніни Митрофанівни, досі не може повірити у те, що сталося. На своїй сторінці у Facebook він написав: "Невимовна втрата... Царство небесне..."

Причина смерті Ніни Матвієнко поки що не розголошується. Через 2 дні, 10 жовтня, артистці могло виповнитися 76 років.

З 1966 по 1991 роки співачка була солісткою Хора Верьовки, знімалася у телевиставах ("Маруся Чурай", "Катерина Білокур", "Розлилися води на чотири броди") та художніх фільмах ("Солом'яні дзвони", "Пропала грамота"), з 1989 року була членом Спілки кінематографістів України. Ніну Митрофанівну називали "душею української пісні".

Слухайте пісню "Ой, летіли дикі гуси" у виконанні Ніни Матвієнко:

Раніше популярний український актор, зірка фільму "Довбуш" Сергій Стрельников розкрив подробиці жорстокого вбивства його батька. Артисту на той момент було всього 11 років.

Також стало відомо, що у Росії помер популярний актор серіалів "Бригада" і "Солдати" В'ячеслав Гришечкін. Він так і не зміг прийняти смерть дружини, через що його власне здоров'я стало стрімко погіршуватися.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти