StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дівчина Дмитра Кулеби розповіла, про що сперечається з Міністром

17 вересня 2023, 18:30
Видавниця і глава МЗС України, як і будь-яка нормальна пара, іноді можуть вступити в палкі дискусії.
Світлана Павелецька, Дмитро Кулеба
Павелецька розповіла, в чому не збігаються її смаки з Кулебою / колаж: Главред, фото: instagram.com/paveletskaya_svitlana, instagram.com/dmytro_kuleba

У квітні піарниця та співзасновниця видавництва "Книголав" Світлана Павелецька підтвердила, що перебуває у відносинах з державним діячем і главою МЗС України Дмитром Кулебою.

Парі приписували роман з грудня 2021 року, коли політик був ще одружений. Навесні 2022-го він розлучився, проте стосунки з Павелецькою приховував ще рік. Тепер вони вільно демонструють ніжні почуття на публіці і в соціальних мережах.

Однак, як і в будь-яких відносинах, бувають у них і конфлікти. Про це розповіла сама Світлана на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Так нещодавно між коханими виникла суперечка, суть якої Павелецька виклала в сторіс. У неї і Кулеби не збіглися смаки в культурі і мистецтві.

"Зараз із моїм хлопцем час від часу ведемо дискусії. Що краще: балет чи опера? Але це те саме, що порівнювати лижі та сноуборд. І тут наші смаки не зовсім співпадають", - розповіла видавниця. Хто ж вийшов переможцем у цих дебатах, вона вирішила промовчати.

Світлана Павелецька
Павелецька розповіла, в чому не збігаються її смаки з Кулебою / instagram.com/dmytro_kuleba

Раніше ЗМІ повідомили, що у покійного чоловіка Тіни Кароль є позашлюбний син. Співачка підтримує з ним стосунки, і не проти, щоб її дитина від Євгена Огіра спілкувався з братом.

Також стало відомо, що у Брітні Спірс з'явився новий бойфренд. Співачка після оголошення про розлучення часу даремно не гаяла, і вже закрутила роман з чоловіком сумнівної репутації.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти