StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Девід Бекхем жорстко потролив дружину на Новий Рік

2 січня 2024, 21:22
Футболіст на обіді з батьками Вікторії Бекхем видав дотепний жарт про їхнє походження.
Девід Бекхем, Вікторія Бекхем
Девід Бекхем пожартував над Вікторією Бекхем та її батьками / колаж: Главред, фото: instagram.com/davidbeckham, ua.depositphotos.com

Восени 2023 року на Netflix вийшов документальний серіал про життя і кар'єру Девіда Бекхема. Під час зйомок про футболіста висловлювалися його друзі, колеги і сім'я. Фрагмент одного з таких інтерв'ю моментально став мемом і розлетівся по мережі.

Зі знімальною командою серіалу розмовляла дружина спортсмена, бізнеследі і дизайнер Вікторія Бекхем. Коли вона розповідала про своє дитинство і про те, що воно було дуже небагатим, в кімнату з посмішкою заглянув Девід і нагадав дружині, що прикрашати дійсність в інтерв'ю не варто.

Тоді жінка обурилася, і відповіла чоловікові, що говорить правду. Бекхем все з тією ж посмішкою запитав, на якому автомобілі батьки підвозили її до школи. Вікторія моментально зашарілася, і відповіла, що на Rolls-Royce (люксова марка машин - прим. редактора). Виявилася, що захоплена розповіддю Вікторія все ж трохи злукавила, адже народилася вона в родині з вищого прошарку середнього класу.

відео дня

Талант дружини до вигадок Бекхем не забув і через три місяці після виходу серіалу. Під час новорічних свят він зустрівся за обідом з тестем і тещею. Знімком з дружиною та її батьками він поділився на своїй сторінці в Instagram з підписом: "Приємний новорічний ланч у Рітці (міжнародна мережа люксових готелів - прим. редактора). Дуже в стилі робітничого класу. Мої тесть та теща поїхали звідти на Роллс-Ройсі".

Девід і Вікторія Бекхем з батьками
Девід Бекхем пожартував над Вікторією Бекхем та її батьками / instagram.com/davidbeckham

Раніше канадська акторка українського походження, зірка серіалу "Вікінги" Кетрін Винник показала, як варить український борщ. Таким чином артистка передала "привіт" батьківщині.

Також американська співачка, акторка і бізнесвумен Дженніфер Лопес посвітила ідеальними формами на пляжі. Артистка відпочила на карибському курорті Сен-Бартелемі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти