Гроші не пахнуть: Крістіна Орбакайте виступила разом із путіністами - росЗМІ

14 жовтня 2024, 12:01
95
Крістіна Орбакайте вирішила підзаробити разом із путіністами.
Крістіна Орбакайте, Філіп Кіркоров
Крістіна Орбакайте виступила на концерті в ОАЕ/ колаж: Главред, фото: instagram.com/orbakaite_k/, facebook.com/p/Philipp-Kirkorov-100044260682422/

Російська співачка Крістіна Орбакайте, яка таки не висловила свою позицію щодо терористичного вторгнення РФ в Україну, але відмовилася давати концерти в країні-окупанті, виступила на одному корпоративі в Дубаї з Філіпом Кіркоровим і Авраамом Руссо. Зазначимо, ці росіяни підтримують страшну війну в Україні.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, в одному з ресторанів в ОАЕ відбувся захід, на який були запрошені російські артисти, але ніхто не знав про участь Орбакайте. Коли співачка вийшла на сцену, то присутнім заборонили знімати її на камеру.

Нагадаємо, зовсім нещодавно Орбакайте зірвала виступ із Руссо, який живе в країні-окупанті, але, мабуть, хороший гонорар змінив позицію співачки.

відео дня

Хто така Крістіна Орбакайте?

Крістіна Орбакайте - радянська і російська естрадна співачка, актриса, заслужена артистка Росії (2013).
У лютому 2022 року після початку вторгнення Росії в Україну в соціальній мережі Instagram співачка опублікувала запис із текстом "Тільки мирного неба! Ні війні!". Пізніше запис було видалено, і відтоді жодних висловлювань Орбакайте на цю тему не було.

Крістіна Орбакайте - останні новини по темі

Зазначимо, раніше Крістіна Орбакайте звернулася до ізраїльтян і запросила їх на свої концерти. Мінімальна ціна квитка - 229 нових ізраїльських шекелів, а максимальна - 459 шекелів, і більшість квитків відразу ж розкупили шанувальники Орбакайте.

А також Крістіна Орбакайте похвалилася яскравим виходом у креативній сукні із зображенням її матері Алли Пугачової.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти