StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Руссо після початку війни заявив, що щиро полюбив Росію

1 вересня 2022, 14:46
Співак Авраам Руссо народився в Сирії, але обожнює путінську Росію.
Авраам Руссо
Руссо після початку війни заявив, що щиро полюбив Росію / скріншот

Співак Авраам Руссо поповнив ряди артистів, які підтримують війну Росії проти України.

Він зізнався, що зараз не час "висміювати патріотизм" в РФ. Хоч він родом з Сирії (яку також бомбила Росія), але все ж вважає РФ своєю батьківщиною.

"Патріотизм для мене – це завжди добре. Це любов. Любов до своєї країни, Батьківщини, до нації. Це не про тупо "хворіти", а, - розуміючи, люблячи. Це дуже важливо. Мене часто запитують - де ваша батьківщина? Я народився в Сирії і жив там досить довго, але ми всі знаємо, що Батьківщина – це не про територію, тут все набагато складніше і глибше. Для мене Сирія ніколи не була батьківщиною в повному розумінні цього слова. Не можна себе змушувати любити щось. Це як ти, наприклад, любиш чи ні людини, якесь блюдо і т.д. Любов не купується і не продається. Я впевнено можу сказати, що щиро полюбив Росію, знайшов духовний зв'язок з нею, знайшов тут себе як артиста. Це вже моя історія", - заявив Руссо в коментарі eg.

відео дня

Також він заявив, що нещодавно відвідав головний військовий клінічний госпіталь, де підтримав своїм виступом окупантів.

"Я пішов по відділеннях, по палатах - по можливості, хотів особисто поспілкуватися з кожним, висловити слова подяки, солідарності та підтримки. І, знаєте, що я хочу відзначити особливо? Там було дуже багато хлопців різних національностей, але в їхніх очах я бачив одне спільне, що об'єднує всіх їх - патріотизм і любов до країни, яку захищають", - заявив співак.

Раніше російська телеведуча Лєра Кудрявцева, яка до певного часу мовчала про напад Росії на Україну і про вбивства мирних громадян, нарешті озвучила свою позицію.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти