StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Що дивишся?": Кіркоров довів до сліз дитину в Макіївці

19 лютого 2024, 14:25
Кіркоров образив і довів до сліз доньку "вагнерівця" в окупованій Макіївці.
Кіркоров в Макіївці
Кіркоров в Макіївці / instagram.com/fkirkorov

Російський співак-путініст Філіп Кіркоров приїхав із ганебними "гастролями" в окуповану Донецьку область. Після скандалу з "голою" вечіркою артист вирішив відбілитися перед владою, але й там сів у калюжу.

Дівчинка не відводила очей від артиста, він гаркнув їй: "Що дивишся?" і дав їй ляльку зі своїм зображенням, про це повідомляють росЗМІ, передає obozrevatel. Але дівчинка відмовилася приймати такий подарунок, та ще й сказала, що вона страшна. Після чого Кіркоров вийшов із себе, забрав ляльку і буркнув собі щось під ніс, чим довів дитину до сліз.

Як з'ясувалося пізніше, дівчинка є дочкою ветерана так названої Кремлем "СВО". Z-патріоти вже почали виття в бік Кіркорова.

відео дня

Автори цієї новини зв'язалися з батьком 7-річної дівчинки, і він сказав, що має бажання розправиться зі співаком, але не має ані сил, ані коштів. При цьому він має надію, що в РФ не пробачать Кіркорову такий вчинок.

Додамо, під час поїздки до окупованих українських міст Донеччини, навіть окупантам не сподобався пафосний цирк Кіркорова і співакові порадили більше не приїжджати.

Також стало відомо, що Філіп Кіркоров зазнає фінансових труднощів і сидить у кредитах. Концертний директор співака Сергій Лавров повідомив, що артист не вмів економити і навіть влазить у борги.

Днями Кіркоров відвідав окуповану Горлівку, де його знудило у військовому госпіталі. Співаку стало погано просто в палаті з окупантами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти