StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жебрак і в кредитах: продюсер розповів про фінансовий стан Кіркорова

29 січня 2024, 14:00
Усе, що вміє Філіп Кіркоров, - якісно замилювати очі, вдаючи з себе суперстар.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров сидить без грошей і накопичень - концертний директор / колаж: Главред, фото: facebook.com/p/Philipp-Kirkorov-100044260682422

Старого співака-путініста Філіпа Кіркорова за участь у "голій" вечірці Насті Івлєєвої покарали рублем - від його послуг відмовилися на передноворічних концертах і корпоративах. Багатьом ця міра здалася надто м'якою, мовляв, грошей у артиста до біса, він покарання навіть не відчує.

Однак Кіркоров відчув, адже насправді весь зовнішній лиск і розкіш, якими намагається хизуватися співак - не більше ніж пшик, прийом для замилювання очей.

Про це в росЗМІ розповів концертний директор Сергій Лавров. За його словами, Примадонн справді мав багатомільйонні гонорари, але ніколи не вмів економити. Через це Кіркоров великих заощаджень не має, витрачає все до копійки, а подекуди й влазить у борги.

відео дня

"Не можу сказати, що в Кіркорова багато грошей. Він завжди жив одним днем. Особливо, коли стосувалося питань підготовки його нового шоу. Туди просто всі бабки вкладалися. Він вкладав усі наявні в нього гроші, брав кредити... Скільки грошей йшло на костюми, декорації! Кіркоров у цьому плані завжди жив за принципом: "Бачу мету - не бачу перешкод!" - каже Лавров.

Раніше 56-річний співак-путініст Філіп Кіркоров зробив величезне моторошне татуювання на видному місці. Натільний малюнок він приховував протягом кількох місяців.

Також стало відомо, що у Кіркорова медичні проблеми після операції на сідницях. Артист встановив імпланти, однак після хірургічного втручання у нього почалися ускладнення.

Інші новини про Філіпа Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти