StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Колишня дружина Віталія Кличка показала рідкісні фото в компанії красенів-синів

3 липня 2023, 13:55
5731
Наталія Єгорова з первістком погуляла на випускному вечорі молодшого сина від мера Києва.
Наталія Єгорова
Наталія Єгорова показала молодшого сина від Віталія Кличка / колаж: Главред, фото: instagram.com/natalia_yegorova

Співачка і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова поділилася з шанувальниками своєю материнською гордістю - її молодший син від політика, 18-річний Максим-Олександр Кличко, блискуче закінчив Міжнародну школу Гамбурга.

Про плани хлопця на майбутнє поки говорити зарано, і поки Єгорова насолоджується товариством сина. Вона відвідала його випускний вечір, і показала кілька кумедних фото на своїй сторінці в Instagram.

Привітати брата також приїхав первісток Кличка і Єгорової - 23-річний Єгор-Деніел. Їх єдина дочка Ліза з якоїсь причини на урочистому заході була відсутня.

відео дня

Наталія Єгорова прийшла на випускний Максима в стильному брючному костюмі оверсайз м'ятного відтінку і з мінімумом макіяжу. На тлі синів вона виглядала дуже молодо і свіжо.

Варто відзначити, що Максим Кличко виріс не тільки привабливим молодим чоловіком, але і обігнав у зрості свого батька - в родині Кличко наймолодший син виявився вищим за всіх.

Максим Кличко з родиною
Максима Кличка з випуском зі школи прийшли привітати мама і старший брат / колаж: Главред, фото: instagram.com/natalia_yegorova

Раніше український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Також стало відомо, що вдруге мамою стала українська співачка Ната Жижченко (ONUKA) - артистка приховувала вагітність, тому поява дитини стала для шанувальників справжнім сюрпризом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти