StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Відносини - депресивна річ": Клопотенко розповів, чому не одружується

2 липня 2023, 10:27
3935
Кулінар Євген Клопотенко провів екскурсію по своєму офісу в центрі Києва і зізнався, чому в свої 36 років не хоче одружуватися.
Клопотенко, кільця
Євген Клопотенко поки не хоче одружуватися / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Відомий український ресторатор і кулінар Євген Клопотенко регулярно отримує питання з приводу свого сімейного статусу. В ефірі проєкту "Неймовірна правда про зірок" він вирішив прокоментувати питання.

"Відносини мене напружують. Це депресивна річ. У класичній родині я себе не бачу. Мені потрібен мій світ. Ну, типу, зустрічаємося, у нас є діти, ми їх виховуємо, але при цьому ми не стаємо як дві половинки одного яблука, а ми як два яблука на одному дереві. Не хочу стандартних речей - наприклад, чому ти не прийшов, чому не подзвонив. Але не буде дітей, значить не буде", - сказав він.

Нагадаємо, раніше шеф-кухар Євген Клопотенко зізнався, що в питаннях любові він віддає перевагу нетрадиційному підходу: вірним він може бути лише однієї коханої - кулінарії.

відео дня

Також популяризатор української кухні без натяків прокоментував чутки про свою орієнтацію - Клопотенко чесно зізнався, що зміг би зробити камінг-аут.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти