StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Наче різні люди: Наталя Могилевська показала себе до і після макіяжу

6 грудня 2023, 15:21
556
Після мейкапу здається, ніби змінилася не тільки зовнішність Могилевської, але і її внутрішнє сяйво.
Наталя Могилевська
Наталя Могилевська до і після макіяжу - співачка показала кардинальне перетворення / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

48-річна співачка, музичний продюсер і Народна артистка України Наталя Могилевська між ін'єкційною косметологією для омолодження та якісною косметикою і професійним макіяжем обирає друге.

Тому зірка особливо цінує талановитих візажистів. Зараз серед українських знаменитостей дуже популярний Єгор Андрюшин, який дарує їм не просто хороший мейкап, а справжнє перевтілення.

Результатами роботи з ним Могилевська поділилася у відео "до і після" на своїй сторінці в Instagram. Наталя висловила своє захоплення талантом візажиста.

Також артистка поцікавилася у шанувальників, як вона виглядає краще - в макіяжі або без. Фанати не змусили себе довго чекати і в коментарях навперебій кинулися переконувати Могилевську, що вона прекрасна за будь-яких обставин.

Дивіться відео перевтілення Наталії Могилевської:

Раніше українська співачка Міка Ньютон повідомила, що вона з чоловіком-американцем повертається в Україну. Поїздка запланована на кінець 2023 року. Артистка планує відвідати столицю та Львів.

Також популярний хореограф Амадор Лопес розповів про останні місяці життя Ніни Матвієнко, з якою перебував у близькій дружбі. Також він зі сльозами переказав свою останню розмову з душею української пісні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти