StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брітні Спірс захейтала Агілеру за зайву вагу

14 вересня 2022, 22:52
Співачка втратила контроль над своїми емоціями і напала на колегу.
Брітні Спірс
Брітні Спірс / Instagram

Американська співачка, яка без кінця і краю потрапляє в скандали, Брітні Спірс, вирішила висловити свою думку щодо зовнішності іншої популярної співачки Крістіни Агілери.

У своєму пості в Instagram, Спірс натякнула на зайву вагу Агілери. Вона розмістила в профілі зображення з цитатою:"я виявила, що є один спосіб виглядати худий: тусуватися з товстими людьми".

Брітні Спірс захейтала Агілеру за зайву вагу

Під фото скандалістка Спірс також додала опис:"якби у мене була та ж підтанцьовка, що у Крістіни Агілери, я б виглядала неймовірно маленькою на сцені". Співачка мабуть мала на увазі, що на тлі повних танцюристів, що набрала кілограми Агілера, виглядає худіше.

відео дня

Крістіна Агілера не опустилася до коментарів випаду Брітні Спірс, а просто відписалася від її сторінки в Instagram.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що 40-річна Брітні не бачила своїх синів, 16-річного Престона і 15-річного Джейдена, протягом декількох місяців.

Їх батько, колишній танцюрист Кевін Федерлайн, з яким Брітні розлучилася в 2006 році, сказав, що бажання хлопчиків уникнути "цирку" навколо особистого життя їх матері було настільки велике, що вони навіть не були присутні на її червневому весіллі з американо-іранської моделлю Семом Асгарі.

У відповідь Брітні звинуватила своїх синів у тому, що вони "кинули її" і " ненавидять "у вже видаленому пості в Instagram, після чого 44-річний Кевін опублікував відео, нібито показують, як співачка" кричить " на своїх синів, коли вони були менше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти