StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Син Брітні Спірз звинуватив матір у проблемах з психікою

2 вересня 2022, 14:47оновлено 2 вересня 2022, 16:05
Сини Брітні ростуть парою звичайних підлітків, які поки не готові спілкуватися з матір'ю.
Брітні Спірс
Брітні Спірс / instagram.com/britneyspears

У неї є всесвітня слава, статок, що оцінюється в 50 мільйонів фунтів стерлінгів, і співоча кар'єра, що налічує чотири десятиліття, але Брітні Спірс так і не дізналася повноцінної синівської любові.

Минулого місяця газета Mail on Sunday повідомила, що 40-річна Брітні не бачила своїх синів, 16-річного Престона і 15-річного Джейдена, протягом декількох місяців. Їх батько, колишній танцюрист Кевін Федерлайн, з яким Брітні розлучилася в 2006 році, сказав, що бажання хлопчиків уникнути "цирку" навколо особистого життя їх матері було настільки велике, що вони навіть не були присутні на її червневому весіллі з американо-іранської моделлю Семом Асгарі, написала The Daily Mail.

У відповідь Брітні звинувачувала своїх синів у тому, що вони "кинули її" і "ненавидять" у вже видаленому пості в Instagram, після чого 44-річний Кевін опублікував відео, нібито показують, як співачка "кричить" на своїх синів, коли вони були менше.

відео дня

З тих пір Брітні повністю видалила свій обліковий запис Instagram, а минулого тижня завантажила в мережу голосовий запис, в якій вона стверджувала, що її сім'я "буквально вбила" її через її опіки.

Тепер, вперше розмовляючи з режисером-документалістом Дафною Барак, сини Брітні Престон і Джейден розкривають правду про свої стосунки з матір'ю.

Джейден підкреслює, що "немає ненависті " " але визнає, що "потрібно багато часу і зусиль", щоб відновити їх розірвані відносини.

"Я на 100% думаю, що це можна виправити. Просто це займе багато часу і зусиль. Я просто хочу, щоб вона поправилася морально. Коли вона видужає, я дуже хочу побачити її знову", - каже син співачки.

Звертаючись безпосередньо до їх матері, Він додає: "Я дуже тебе люблю, я сподіваюся на краще для тебе. Може бути, одного разу ми зможемо сісти ось так і знову поговорити".

Після розлучення у Брітні стався зрив, кульмінацією якого стало те, що Кевін отримав опіку над їхніми дітьми в 2007 році. У житті хлопчики кмітливі, красномовні і — завдяки старанному вихованню Кевіна і його дружини Вікторії — дуже схожі на будь-яку іншу пару підлітків.

Нагадаємо, раніше весілля американської поп-співачки Брітні Спірс з інструктором Семом Асгарі намагався зірвати її колишній чоловік Джейсон Олександр.

Він мав намір в таємниці пробратися на торжество, проте вчасно був затриманий охороною.

Як повідомляє видання TMZ, екс-чоловік прибув, коли Захід тільки починався. Йому вдалося нишком пройти на місце проведення. У момент раптової появи на весіллі він вів пряму трансляцію в соціальній мережі. Але довго непоміченим він не пробув. Незабаром його затримала охорона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти