StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Шлюб Бекхема під загрозою? Фанати розгледіли загрозливі знаки на фото

10 травня 2022, 15:31
1644
Молодята насолоджуються першими місяцями спільного життя.
Бруклін_бекхем
Бруклін Бекхем і його дружина мільйонерка Ніколь / Instagram

Шанувальники Брукліна Бекхема і ніколи Пельтц налякані тим, що в їхньому шлюбі вже з'являються тріщини всього через місяць після того, як вони зв'язали себе узами шлюбу.

Як повідомляє The Daily Mirror, 23-річний нащадок знаменитості і його 27-річна дружина-мільярдер, спадкоємиця і актриса, обмінялися клятвами перед сім'єю, друзями і знаменитостями 9 квітня цього року, а також оголосили про допомогу Україні, на яку по-звірячому напала Росія і всілякі винищує український народ.

Шлюб Бекхема під загрозою? Фанати розгледіли загрозливі знаки на фото
Фанати переживають за пару. Фото Інстаграмм

Тим часом, деякі шанувальники пари думають, що їхні фотографії насправді виявили дисбаланс у відносинах-і пророкують новим чоловікові і дружині катастрофу.

відео дня

Так, нещодавно Бруклін поділився фотографією, на якій він цілує свою дружину в щоку, і поділився нею в Instagram. Шанувальники пари вважають, що сам хлопець виглядав щасливим, а ось його дружина явно сумує.

Нагадаємо, весілля Бекхема і Пельтц стало одним з найбільш дорогих подій року. У тому числі, стало відомо, що батьки нареченого зробили зробили королівський подарунок-вінтажний автомобіль Ягуар з повністю переробленим мотором.

Крім того, гості на весіллі, в тому числі Єва Лонгорія, Серена Вільямс і Гордон Рамзі, також надихнулися молодятами і вирішили зробити пожертви, щоб допомогти жінкам і дівчаткам, сім'ям та літнім людям в Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти