StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Більше немає бажання ховати зморшки і сивину: Брежнєва розповіла про нову себе

10 червня 2022, 14:23
Співачка показала, як змінилося її життя.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва / instagram.com/ververa/

Українська співачка Віра Брежнєва, яка не залишилася осторонь від агресивного російського вторгнення, показала себе без макіяжу і розповіла, що у неї сильно змінилися пріоритети за час війни.

"Я зараз відчуваю себе справжньою, як ніколи. Без панцирів і масок. Чесної з собою, вразливою. Але наповненою любов'ю, Вселенською ніжністю і світлом", - написала вона.

За словами Брежнєвої, її не хвилювало відображення в дзеркалі, але сестра сфотографувала її без макіяжу і співачка побачила себе з боку.

відео дня
Більше немає бажання ховати зморшки і сивину: Брежнєва розповіла про нову себе
Віра Брежнєва поділилася правдою "без фільтрів"

"Ми вже ніколи не будемо такими, як раніше. І я вже розумію, що стаю іншою, новою. Тепер у цих очей, зморшок, сивини немає бажання ховатися за фільтром, бажання більше сподобатися. Але є бажання жити", - написала вона.

читайте також"Вона сюди не повернеться": Віра Брежнєва назавжди покинула Росію
Нагадаємо, в росСМИ активно ходять чутки про те, що українська співачка, екс-учасниця групи ВІА Гра Віра Брежнєва і її чоловік, композитор і музичний продюсер Костянтин Меладзе, знаходяться на межі розлучення. Причиною для сварки вважають велику різницю в поглядах на війну в Україні і політичну ситуацію в світі у зв'язку з цим. Продюсер за більш ніж три місяці військового вторгнення рф жодного разу не висловив свою громадську позицію, в той час як Брежнєва всерйоз займається волонтерською діяльністю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти