StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Повинна повернути мільйони євро": російський продюсер б'ється в істериці і просить Брежнєву віддати зароблене в Росії

30 травня 2022, 15:14
Брежнєвої рекомендують "повернути своє зароблене".
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва підтримала Україну/ instagram.com/ververa/

Українській співачці Вірі Брежнєвій, яка активно допомагає з гуманітарними вантажами українцям, варто "повернути Росії свої зароблені мільйони євро, і тільки потім вже так агресивно критикувати країну".

Так вважає продюсер з Росії Олеся Сазикіна. Їй не дають спокою величезні заробітки співачки, які та почала отримувати незабаром після участі в музичній групі "ВІА-гра" і почала своїх сольних виступів, пише ryazan.life.

Б'ється в істериці Сазикіна запевняє, що вчинок відомої співачки "не можна не назвати невдячним після стількох успішних і плідних років роботи в країні".

відео дня

читайте такожВіра Брежнєва вперше за три місяці війни відвідала світський захід

Сазикіна також розповіла про те, що більшу частину публіки співачки складають багаті і заможні люди. Так, один з олігархів вирішив замовити на чотирьох-річчя своєї маленької дочки виступ віри для однієї неї в приватному будинку. Дівчинка незабаром заснула, а співачку попросили "поспівати" ще-трохи. Після виступу Брежнєвої заплатили близько ста тисяч євро.

Олеся Сазикіна запевняє, що з такою багатою російською аудиторією і величезним гонораром співачці, яка засуджує жорстокий і агресивний напад Росії на Україну, "не варто було дозволяти собі таких негативних висловлювань у бік тієї країни, яка її збагатила".

Нагадаємо, раніше Брежнєва змінила концерти і тусовки на робу, і, схоже, цілком цьому задоволена. Втім, вона як і раніше готова виконувати обов'язки, які накладає на співачку її популярність.

Брежнєва передавати, що її, як офіційну представницю однієї з благодійних організацій, запросили вручати нагороди компаніям, які підтримують Україну та українців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти