StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Велика війна показує обличчя: Єфросиніна висловилася про конфлікт Козловського і Кондратюка

14 жовтня 2023, 14:12
Маша Єфросиніна прокоментувала конфлікт двох знаменитостей.
1697281823-3962.jpg
Маші Єфросиніна прокоментувала пост Козловського про те, що продюсер Кондратюк відбирає його зарплату / Колаж Главред, фото Instagram / mashaefrosinina / vkozlovsky_music

Українська телеведуча і волонтер Маша Єфросиніна висловилася щодо конфлікту співака Віталія Козловського та його колишнього продюсера Ігоря Кондратюка.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

"Я, як людина, яка з 1998 року живе і працює в сфері нашої культури і шоу-бізнесу, яка бачила появу абсолютно всіх фігур і діячів, які сьогодні або супер знамениті або пропали... все-одно, напевно, ніколи не звикну до того, як велика війна показує справжні портрети всіх. І як іноді ці портрети відрізняються від того, якими вони були в моєму сприйнятті 25 років тому", - написала вона.

відео дня
Маша Єфросиніна висловилася про конфлікт
Маша Єфросиніна висловилася про конфлікт / скріншот Instagram

Конфлікт Козловського і Кондратюка:

Давній конфлікт між українським співаком Віталієм Козловським і його колишнім продюсером Ігорем Кондратюком знову набирає обертів. Нещодавно аранжувальник Вадим Лисиця розповів, що Кондратюк на сплату боргу Козловського відбирає у нього більшу частину його зарплати військового.

Артист підтвердив правдивість цих слів і вирішив пояснити на своїй сторінці в Instagram, за що вже більше десяти років платить продюсеру. Так Віталій зізнався, що на ньому "висить" борг у 2 мільйони гривень, 1 мільйон він вже віддав Кондратюку.

Пізніше під постом Козловському в Instagram, в якому співак розкрив своє бачення ситуації, Ігор Кондратюк залишив на його адресу грубий, образливий коментар. "Твою зарплату забирає виконавча служба, неук, за те, що ти - рецидивіст за порушеннями авторського права. Ти напиши пост про те, чому не віддав судові борги раніше", - спалахнув продюсер.

Пізніше українська співачка Ольга Цибульська втрутилася в конфлікт співака Віталія Козловського та його колишнього продюсера Ігоря Кондратюка.

Зокрема, вона висловила свою позицію і підтримала Віталія Козловського.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти