StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кондратюк забирає левову частку солдатської зарплати Козловського - продюсер

5 жовтня 2023, 16:17
Як каже продюсер і аранжувальник Вадим Лисиця, Ігор Кондратюк забирає більшу частину зарплати, яку в Нацгвардії отримує Віталій Козловський.
Кондратюк, Козловський
Кондратюк нібито забирає більшу частину зарплати, яку отримує Козловський в Нацгвардії / колаж Главред, фото УНІАН і Facebook

Ігор Кондратюк, відомий український телеведучий і продюсер, виявляється, забирає левову частину зарплати, яку як боєць Нацгвардії отримує його колишній підопічний Віталій Козловський. Про це написав на своїй сторінці в Facebook продюсер і аранжувальник Вадим Лисиця.

"До мене нещодавно прийшов справжній боєць Нацгвардії Віталій Козловський. Не від нього (!!!) я потім дізнався, що левову частку військової зарплати, одержуваної Віталіком, забирає його колишній продюсер Ігор Кондратюк. У мене є тільки надія, що ці гроші йдуть на допомогу військовим. Я сам був у подібній ситуації з моїм колишнім артистом і розумію природу таких стосунків, але цей випадок мені здається зашкваром, або як каже зараз молодь – "це кринж". Цікаво, що відповість Ігор Васильович?",- йдеться в тексті.

Пізніше Лисиця пост оновив-мовляв, Кондратюк в особистих повідомленнях його розкритикував.

відео дня

"Ігор Васильович в особистих прямо мені вказав, що я не маю розуму, що мені здається трохи дитячим садком. Чекаємо його публічних думок", - сказав він.

Скандал між Козловським і Кондратюком

Нагадаємо, що співпраця Ігоря Кондратюка і Віталія Козловського закінчилася ще в 2012-му, але публічні з'ясування стосунків тривають досі.

Сам Козловський каже, що мріє закінчити багаторічний конфлікт зі своїм експродюсером Ігорем Кондратюком, якому не виплатив величезну суму грошей.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти