StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Лікарня, інвалідність та допомога": Узєлков розкрив подробиці госпіталізації

21 лютого 2024, 21:49
44-річний боксер заговорив про завершення спортивної кар'єри на не найсприятливішій для його здоров'я ноті.
В'ячеслав Узелков
В'ячеслав Узєлков розповів про госпіталізацію та інвалідність / колаж: Главред, фото: instagram.com/uzelkov_official

Український боксер і фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков на початку лютого двічі потрапляв до лікарні: спершу він показав себе під крапельницями на лікарняному ліжку, а потім розповів, як швидка допомога везла його в одну зі столичних клінік. Весь цей час спортсмен намагався зберегти оптимізм, і деталями своїх проблем зі здоров'ям не ділився.

Сьогодні у своєму блозі в Instagram повідомив, що потрапив до Національного інституту хірургії та трансплантології імені Олександра Шалімова. Таким чином він натякнув, що проблеми зі здоров'ям у нього почалися через травми, отримані під час професійної спортивної кар'єри, і заговорив про інвалідність.

Також, спираючись на свій невтішний приклад, В'ячеслав Узєлков звернувся до батьків, які віддають своїх дітей на спортивні секції, з проханням задуматися про можливі наслідки.

відео дня

"Цей допис до батьків, які мріють про спортивні досягнення своїх дітей. Так от, я ніколи і не міг підозрювати, що моя спортивна кар'єра закінчиться саме тут. В лікарні Шалімова. Я не відмовляюсь від результатів, досягнень і усіх почестів. Але потім що? Лікарня, інвалідність і допомога друзів. Я не плачу, а дякую своїм друзям і близьким знайомим, що одразу відгукнулися і допомогли мені. Як кажуть: спорт - це життя. А я скажу: професійний спорт - це інвалідність. PS. Усім миру і добра, і обдумуйте вибір для Ваших дітей", - пише В'ячеслав Узєлков.

В'ячеслав Узелков
В'ячеслав Узєлков розповів про госпіталізацію та інвалідність / instagram.com/uzelkov_official

Раніше популярна українська ведуча і зірка "Холостяка" Марина Арістова оголосила про розлучення зі скандальним ексдепутатом Юрієм Арістовим після 13 років стосунків.

Також заплакана юристка і блогерка Інна Мірошниченко показала чесне фото. Вона поділилася, як переживає стрес, пов'язаний з вихованням трьох дітей, щоб своїм прикладом підбадьорити всіх втомлених мам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти