StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Щаслива мама янголят": заплакана Інна Мірошниченко показала чесне фото

21 лютого 2024, 12:22
Дружина Тімура Мірошниченка поділилася моментом зі свого далеко "не інстаграмного" життя, щоб підтримати всіх втомлених мам.
Інна Мірошниченко
Інна Мірошниченко показала, як плаче в машині / колаж: Главред, фото: instagram.com/_inna_mi_

Дружина українського шоумена Тімура Мірошниченка, юрист і блогерка Інна Мірошниченко - мама трьох дітей: 5-річної Мії, 4-річного Марко, і 2.5-річного Марселя. Зараз вона також відвідує курси для батьків, щоб мати можливість усиновити ще одну дитину.

Догляд за дітьми Мірошниченко вдається поєднувати з успішною кар'єрою і блогом. Вона багато розповідає про своє життя, сім'ю, дітей, і багатьом може здатися, що все це дається Інні легко і безтурботно.

На жаль, це не так. Нещодавно на своїй сторінці в Instagram вона показала, що залишається за кадром - сльози від втоми і безсилля, які приходять до Мірошниченко в хвилини пікової втоми і стресу. Вона показала своє заплакане фото, щоб підтримати інших мам і нагадати, що їхні почуття та зриви - це нормально.

відео дня

"Мініатюра "Щаслива мати трьох янголят". Ти: виховуєш вільних і психічно здорових дітей. Які мають свою думку, мають право на емоції, без "хлопчики не плачуть/ ти ж чемна дівчинка", "як тобі не соромно", "досить ридати", чиї кризи - це не проблеми, а особливості певного етапу розвитку психіки. Також ти, коли завезла янголяток в садок: ридаєш. Мами, тримаймося! Наша робота складна, сповнена стресів, не оплачувана і без відпусток", - пише Інна Мірошниченко.

Інна Мірошниченко
Інна Мірошниченко показала, як плаче в машині / instagram.com/_inna_mi_

Раніше український шоумен і батько трьох дітей Анатолій Анатоліч відверто розповів чи піде він воювати після чотирьох невдалих спроб стати на військовий облік.

Також травесті-діва Монро розкрила подробиці свого трансгендерного переходу і зізналася, що змінила прізвище. Невгамовна Монрітта розповіла про складність таких трансформацій.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти