StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Боїться розлютити Путіна": Гордон пройшовся по журналістці, яка співчуває Україні

3 червня 2022, 15:59
Журналіст розкритикував Собчак.
'Боїться розлютити Путіна': Гордон пройшовся по журналістці, яка співчуває Україні
Дмитро Гордон висловився з приводу Собчак. Скріншот YouTube

Український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон вважає, що російська журналістка Ксенія Собчак намагається всидіти на двох стільцях. Так, з одного боку, вона нібито співчуває Україні, проти якої Росія почала агресивну війну, з іншого – боїться розлютити президента країни-агресора Путіна.

Таку думку Гордон висловив в інтерв'ю ведучій програми" ходять чутки " Раміні Есхакзай. Ці подвійні стандарти він назвав особистою драмою російської журналістки, яка позиціонує себе як опозиціонер.

"Вона, безумовно, дуже талановита людина. Прекрасний журналіст. Але вона, крім усього іншого, близька з Путіним. І я думаю, що вона хоче однією дупою всидіти на двох стільцях: і Україні поспівчувати, і у Путіна з милості не вийти", – сказав Гордон.
читайте також"Все готово": Гордон показав, як для Путіна приготували труну і катафалк

відео дня

"Я думаю, в цьому її велика драма. Вона повинна розуміти, що потрібно визначатися: або ти на боці зла, або ти на боці добра", – підкреслив журналіст.

Раніше український журналіст Дмитро Гордон опублікував відео, як нібито для Путіна перевіряють готовність ритуальних послуг.

У відео, яким журналіст поділився на своїй сторінці в Instagram, працівник служби ритуальних послуг запитує, протерли труну, чи відкрили шампанське, припускаючи похорон російського агресора Путіна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти