StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Божевільний Кіркоров назвав свої перероблені сідниці "моїм алмазом"

29 листопада 2023, 04:40
Філіп Кіркоров марно намагається повісити локшину на вуха своїм фанатам - мовляв, він не робив собі пластичні операції на сідницях.
Кіркоров, тухес
Кіркоров ніяк не може натішитися своїх нових сідниць / колаж Главред, фото УНІАН і скріншоти з відео

Скандально відомий попспівак і досвідчений путініст Філіп Кіркоров продовжує намагатися переконати своїх недалеких фанатів в тому, що він не робив собі пластичні операції на сідницях. Про це він заявив у розмова з одним з російських пропагандистських ЗМІ.

"Тимур [пластичний хірург Тимур Хайдаров – Главред] мій інструктор з присідань, їжі та всього іншого. Гарна фігура-це завжди велика праця. Хоча моя попа - натуральна. Просто Тимурчик трохи підкоригував те, що було колись в молодості, але завдяки бутербродам і газованими напоям перетворилося з роками не в те, що треба. Але руки майстра огранували мій алмаз і створили з нього діамант", — пояснив старіючий Примадонн.

Нагадаємо, раніше співак-путініст Філіп Кіркоров вирішив кардинально змінити свою зовнішність. Фанат кривавого диктатора Путіна повністю переробив свій торс. Перше фото Філіпа Кіркорова після фінального перетворення з'явилося в мережі. За словами хірурга, команді вдалося досягти ідеального торсу.

відео дня

Крім того, раніше колишня кохана одіозного співака, павича російської естради Філіпа Кіркорова Анастасія Стоцька розлучилася зі своїм офіційним чоловіком.

Ще два роки тому співачка привселюдно повідомила про те, що її другий шлюб з ресторатором Сергієм Абгаряном, підійшов до кінця. Стоцька додала, що розставання після 10 років стосунків далося пане не просто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти