StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"На собаках довше заживає": лікар Кіркорова очманів від операції, все закінчилося "сюрпризом"

22 березня 2023, 22:56
Лікар Кіркорова зазначив, що такий результат можливий завдяки гарному здоров'ю, відмінній генетиці і сильній волі пацієнта.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров після пластики / соцмережі

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримав війну в Україні і диктатора Путіна, знову зробив собі операцію. Хірург артиста Тимур Хайдаров розповів, що Кіркоров вразив медиків своїм феноменально швидким загоєнням ран після пластичної операції.

За словами медика, рани "склеїлися" вже на четвертий день, в той час як зазвичай на це потрібно 7-10 днів. Медик зазначив, що таке загоєння — рідкість в медицині.

"На собаках довше заживає насправді. Філіп показав неймовірні результати. Фізіологічно рана заживає за 7-10 днів. У нього "склеювання" відбувається на третій-четвертий день. Це дійсно феноменально", - резюмував Тимур, пишуть росЗМІ.

Хайдаров зазначив, що такий результат можливий завдяки гарному здоров'ю, відмінній генетиці і сильній волі пацієнта.

Тепер Кіркоров постійно знаходиться під наглядом лікарів і проходить спеціальні процедури для відновлення.

Кіркоров після пластичної операції

Нагадаємо, раніше співак Філіп Кіркоров вирішив кардинально змінити свою зовнішність. Артист, який підтримав війну в Україні, повністю переробив свій торс. Перше фото Філіпа Кіркорова після фінального перетворення з'явилося в мережі. За словами хірурга, команді вдалося досягти ідеального торсу.

Крім того, раніше колишня кохана одіозного співака російської естради кіркорова Анастасія Стоцька розлучилася зі своїм офіційним чоловіком.

Ще два роки тому співачка привселюдно повідомила про те, що її другий шлюб з ресторатором Сергієм Абгаряном, підійшов до кінця. Стоцька додала, що розставання після 10 років стосунків далося пане не просто.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти