StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Без води, під обстрілами: у Запорізькій області знайшовся дядько Волочкової

25 вересня 2023, 17:24
Волочкова не цікавиться долею рідних, які страждають через війну, розпочату Путіним.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова підтримує російського диктатора / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art

Російська балерина-путіністка Анастасія Волочкова, яка відома своїми лихими алкогольними витівками і шпагатами і підтримкою Путіна, виявляється має досить близького родича в Україні.

Про своє життя і про родинні зв'язки Анатолій Волочков, дядько балерини, розповів журналістам Суспільного.

За інформацією видання, Анатолій Волочков і його дружина Антоніна живуть в старому будинку на прифронтовій території. Як і сотні інших людей, які знаходяться поруч з лінією фронту, опинилися під обстрілами. Відрізняється їхня сім'я тим, що має родинні зв'язки з російською балериною Анастасією Волочковою.

відео дня
Рідний дядько Анастасії Волочкової
Рідний дядько Анастасії Волочкової / Фото суспільного

"Спілкування раніше більше було тоді, а тепер якось так. Я працював п'ять років у Пітері автоелектриком. І мав можливість його бачити", - розповідає чоловік про свого рідного брата.

Брат і племінниця Анастасія не цікавляться життям родича. Анатолій розповідає, як спогад, зберіг кілька фотографій родичів, яких не бачив більше 20 років:

"Востаннє я бачив її в 2004 році. Я їздив там в "Ювілейний". Я бачив, як вона танцювала, все ж балерина. А так близько не підходив: там була охорона і своя машина була. Колись було, що приїжджала вона і в Запоріжжя", - розповів він про Волочкову.

Тим часом, поки Волочкова розважає росіян своїми п'яними шпагатами, її дядько з дружиною за півтора року повномасштабної війни звикли до постійної канонади, харчуватися з власного городу і їздити в сусіднє село за водою на велосипеді. Під час російських обстрілів ховаються в старому сараї.

Нагадаємо, раніше Анастасія Волочкова поскаржилася на поганий сон через дрони на своїй сторінці в Instagram. На відео вона пораділа, що недалеко від її будинку знаходиться військова частина. Пораділо і співтовариство InformNapalm, яке подякувало горе-танцівницю за вдалу роботу коригувальника: в мережі виявили точну адресу Волочкової, завдяки чому вдалося вирахувати місце розташування тієї самої військової частини, про яку вона говорила.

Нагадаємо, не так давно Волочкова вразила своїм цинізмом. Вона зібралася розважати дітей, яких насильно депортували з України до Росії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти