Вагітна Емілі Ратаковськи оголена знялася для провокаційного фото

8 лютого 2021, 18:33оновлено 8 лютого 2021, 20:10
Зірка Instagram, модель і власниця бренду купальників і нижньої білизни Емілі Ратаковскі показала сексуальне тіло на 33-му тижні вагітності.
Емілі Ратаковски
Емілі Ратаковскі / instagram.com/emrata/

Американська модель і блогер Емілі Ратаковскі виявила, що вона вагітна під час карантину через коронавірус. Красуня постійно брала участь у фотосесіях, і знімалася оголеною та в модних нарядах так, що показала всю свою красу з округлим животиком.

Емілі Ратаковскі опублікувала в Instagram нове відверте фото - чорно-біле без будь-якого одягу і цензури. Дівчина розпустила і розпатлала своє довге волосся, яке досягає їй до попи, і прикрила соски рукою, але не стала приховувати неймовірних ніжок, стегон і навіть грудей.

"Я так неймовірно вдячна за цей особливий момент в моєму житті, відображений співробітниками і друзями в колаборації моєї мрії. Дякую!! Я тут на 33 тижні", - пише вона

відео дня
Вагітна Емілі Ратаковськи оголена знялася для провокаційного фото

Шанувальники Ратаковскі були вражені таким фото - всього за дві години воно набрало майже мільйон лайків і тисячі коментарів.

Нагадаємо, Емілі Ратаковскі повідомила про вагітність у жовтні 2020 року. Вона дуже багато часу приділяє міркуванню про майбутнє дитини. Також вона не забуває регулярно показувати нові пікантні фото з вагітним животом і соковитими грудьми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти