StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вагітна четвертим дружина 64-річного Тігіпка показала рідкісне фото з політиком

22 квітня 2024, 16:44
5133
Зіневич і Тігіпко світяться від щастя, коли перебувають у товаристві одне одного.
Сергій Тігіпко та Алла Зіневич із дітьми
Сергій Тігіпко зараз - Алла Зіневич показала 64-річного чоловіка / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_zinevych_tigipko

39-річна модель, блогерка та бізнесвумен Алла Зіневич перебуває на пізніх термінах вагітності. Однак поява на світ четвертого малюка не заважає їй вести активне світське життя.

Ба більше - жінці вистачає енергії, щоб витягнути у світ і свого чоловіка, 64-річного українського підприємця та політичного діяча Сергія Тігіпка, який сьогодні рідко з'являється на публіці. Разом пара відвідала виставку в галереї сучасного мистецтва.

Рідкісні знімки з чоловіком Зіневич показала у своєму блозі в Instagram. Пара привітно посміхалася журналістам і охоче позувала перед камерами.

відео дня

Варто зазначити, що і Зіневич, і Тігіпко виглядають дуже щасливими і бадьорими. Очевидно, майбутнє народження дитини ще більше зблизило подружжя, яке вже виховує разом трьох синів.

Сергій Тігіпко, Алла Зіневич
Сергій Тігіпко зараз - Алла Зіневич показала 64-річного чоловіка / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_zinevych_tigipko

Стосунки Алли Зіневич і Сергія Тігіпка

Сергій Тігіпко був вдруге одружений, коли познайомився з Аллою Зіневич. Він жив на дві сім'ї - з Вікторією Лопатецькою політик розлучився, коли Зіневич уже народила від нього трьох синів. Про свої стосунки Зіневич і Тігіпко заявили лише 2021 року - спільним публічним виходом. У лютому 2024 року жінка повідомила, що чекає від чоловіка четверту дитину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська акторка Анна Кошмал висловилася про спілкування зі своєю "сім'єю" путіністів зі "Сватів" - Федором Добронравовим, Тетяною Кравченко, Олесею Железняк та іншими, які поливають артистку брудом та підтримують війну в Україні.

Також відомий український блогер Тайлер Андерсон (Олексій Шкробинець) з YouTube-каналу Geek Journal повідомив, що пішов на фронт і розповів, що його мотивувало на таке рішення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти