StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Анна Кошмал висловилася про спілкування зі своєю "сім'єю" путіністів зі "Сватів"

21 квітня 2024, 21:23
482
Артистка зізналася, як на неї вплинули антиукраїнські настрої колег-акторів.
Анна Кошмал висловилася про спілкування зі своєю 'сім'єю' путіністів зі 'Сватів'
Анна Кошмал про акторів зі Сватів - чи були вони сім'єю насправді / коллаж: Главред, фото: imdb.com, instagram.com/smorkovkina

Українська акторка Анна Кошмал з 2011 по 2021 роки грала Женю Ковальову - одну з головних ролей у серіалі "Свати" (з 5 по 7 сезони). Комедія мала великий успіх і цілу армію прихильників, яким дуже хотілося вірити, що екранна сім'я і в житті підтримує теплі стосунки.

Актори намагалися не руйнувати цю ілюзію аж до початку повномасштабної війни в Україні: Анна Кошмал має чітку проукраїнську позицію, в той час як її колеги за серіалом, Федір Добронравов, Тетяна Кравченко, Олеся Железняк та ін., підтримують президента країни-окупанта та його ідею знищити Україну, як окрему державу.

Варто зазначити, що щодо Кошмал актори-путіністи в росЗМІ відгукуються невтішно. Укараїнська артистка у свою чергу обговорює їхні переконання дуже інтелігентно і стримано.

відео дня

"На хвору людину якось дивно ображатися. Всі чомусь думають, якщо ми в серіалі родина, то у нас і в житті такі відносини. Але це неправда. Ми ніколи поза проєктом не листувалися, не зідзвонювалися. У мене навіть немає жодного номера телефона тих людей. У нас ніколи не було контакту. Ми приїхали, попрацювали й роз'їхалися. Ніколи не було ніяких родинних зв’язків. Лише робочі стосунки. Вони мені абсолютно чужі люди. І сказати, що я якось засмутилася, то я нічого не втратила. Я нічого від них не чекала. У мене не було жодних розчарувань чи образ. Мене це взагалі не хвилює. Хай роблять, говорять, що заманеться. Хай самі в цьому болоті возяться. Сьогодні я це бачу інакше: не завжди розумієш, з якими людьми ти знаходишся поруч", - прокоментувала свої стосунки з "кінородичами" в ефірі програми Вихідний 2.0 Анна Кошмал.

Хто така Анна Кошмал?

Анна Кошмал - українська акторка театру, кіно і озвучки. Першу всеукраїнську популярність їй принесла роль Жені в серіалі "Свати". На її рахунку понад 40 ролей. Найвідоміші роботи - "Слуга народу", "Село на мільйон", "Будиночок на щастя", "Великі Вуйки", "Папік 2" та ін.

Анна Кошмал - останні новини:

Раніше зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал вперше показала свою справжню маму. Акторка зворушливо привітала жінку, яка подарувала їй життя, з Днем народження.

Також Анна Кошмал відповіла на чутки про розлучення із загадковим чоловіком, якого вона приховує понад 6 років. Лише найближчі знають, який вигляд має батько дитини артистки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти